Valitse sivu

Kalaviikko 19. - 20.3 2020

Kalaviikko 2020-tapahtuma Turku 19-20.3.2020 on siirretty myöhäisempään ajankohtaan vallitsevan korona-virus tilanteen vuoksi

 Kalaviikko 2020, 19-20.3.2020
Radisson Blu Marina Palace Hotelli
Turku

Kalasta kestävää hyvinvointia

Torstai 19.3.2020

klo 11.00 Lounas ja ilmoittautuminen
Puheenjohtajana Kim Jordas
klo 12.00 Kalaviikko 2020-tapahtuman avauspuheet
Jari Multanen, VPJ, Suomen Kalakauppiasliitto, MMM
Tunnustuspalkinnot
klo 12.30 Kotimaisen kalan tulevaisuus
Risto Lampinen, MMM
klo 12.50 Kotimaisen kalan edistämisohjelman arvioiduista vaikutuksista talouteen, työllisyyteen ja ympäristöön
Jari Setälä, Luke
klo 13.15 Kestävä ruokajärjestelmä Itämeren näkökulmasta
Seppo Knuuttila, Syke
klo 13.40 Miten vesiviljely sopii vesistöön?
Jussi Airaksinen, Gaia Consulting Oy
klo 14.00 Julkisten hankintojen mahdollisuudet kotimaisen kalan käytölle
Auli Väänänen, MMM
klo 14.20 Keskustelu aamupäivän teemoista
klo 14.30 Kahvi
Puheenjohtajana Jonna Lankinen
klo 15.00 Järvissä on kalaa – saako sitä pyytää?
Juha Piilola, SSAK
klo 15.15 Ammattikalastus rannikolla vuonna 2030
Olavi Sahlsten, SAKL
klo 15.30 Verkkokauppa – kasvavaa tuoretuotekauppaa
Hanna-Kaisa Risku, Business director, Kauppahalli24
klo 15.45 Päivittäistavarakauppa – kalaa palvelusta vai kuluttajapakattuna?
Taru Spring, Kesko
klo 16.00 Näkemys naapurista: näin saadaan kalamarkkinat kasvuun Ruotsissa (englannin kielinen esitys)
Krishan Kent, Fiskeribranschens Riksförbund, Martin & Servera
klo 16.30 Kalateollisuus muuttuvassa markkinassa
Riku Isohätälä, Hätälä Oy
klo 16.45 Särjestä Särvintä.
Paavo Vallas, Särkifood Oy
klo 17.00 Päivän yhteenveto
klo 17.10 Ensimmäisen päivän ohjelma päättyy
klo 19.30 Illallinen (tila: Aavameri, 2 krs.)
Turun kaupungin tervehdys, Lauri Kattelus (HPJ)
Vuoden kalakauppa 2020 -kilpailun voittajan julkistaminen

Perjantai 20.3.2020

Puheenjohtajana Jonna Lankinen
klo 9.00 Kala-alan taloudellinen tilanne tilastojen valossa
Antti Takolander, LUKE
klo 9.25 Suomalainen rannikkokalastus väitöskirja tutkijan silmin
Kirsi Sonck-Rautio, Turun yliopisto
klo 9.50 Mitä on työhyvinvointi?
Susanna Visuri, TTL
klo 10.10 Työturvallisuusriskit hallintaan
Jori Sinisalmi, AVI
klo 10.30 Työterveys – mennäänkö minimillä vai tarvitaanko enemmän
Juha Hämäläinen, Mehiläinen
klo 10.50 Kalatalous ja Varsinais-Suomen ELY-keskus
Olli Madekivi, Ely-keskus
klo 11.05 Kahvi
Puheenjohtajana Kim Jordas
klo 11.35 Miten ruokatrendit syntyvät
Heli Nieminen, Manu Events Oy
klo 12.00 Vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuudet
Jenni Häyrinen, Food artist, Liemessä-ruokablogi
klo 12.30 Vuoden Kalakauppa 2020 on valittu.
Miten kilpailussa onnistuttiin?
Elisa Korhonen, SEK
klo 13.00 Kalaviikon päätössanat
Risto Lampinen, MMM
Jari Multanen, VPJ, Suomen Kalakauppiasliitto
klo 13.15 Lounas

 

Kalaviikko 19. – 20.3 2020

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku